И тази година дойде моментът, в който се появява дилемата – 

...
И тази година дойде моментът, в който се появява дилемата – 
Коментари Харесай

10 места в София, от които можете да си вземете вкусен козунак

И тази година пристигна моментът, в който се появява дилемата –  да мисля ли за тялото, което ще покажа на плажа, или  просто да се  любувам на този лукс за сетивата, наречен  козунак . Всъщност има ли мощ на света, която да ни държи надалеч от него? Не имам вяра, тъй като той  е толкоз апетитен.

Ако и вие сте от хората, които не са овладели умеенето да месите козунак или пък няма да ви остане време за това, ето нашите 10 оферти от кое място да поръчате. Защото София е огромна и козунаци дебнат отвред!

Daro Bakery

Пекарната на ул.„ Ангел Кънчев ” 20 предлага обичайния козунак, само че с неустоимия мирис на портокалови корички. Това е и една от обичаните ни пекарни, тъй като с изключение на вкусотиите на витрините там се предлага и вяра, вяра за всички. За втора поредна година в Daro ще се вършат козунаци за хора в потребност, за което към този момент ви разказахме.



Savini Bakery

Да, това е същото място, на което се предлага занаятчийски сладолед. За Великден Savini Bakery на ул.„ Сан Стефано ” 9 ни изкушава с козунаци с течен център, които се разграбват като апетитен сладолед в парещ летен ден. Е, в случай че сте склонни да дадете 72 лв. за панетоне с мая, което стана viral в мрежата, може би това е вашата спирка. 
    View this post on Instagram         
И още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР